Lerarenopleidingen

30 Januari 2014

De TU Delft en Universiteit Leiden hebben gezamenlijk 1,6 miljoen euro gekregen van het ministerie van Onderwijs. Dit geld is bedoeld voor een project binnen de lerarenopleidingen van de universiteiten (ICLON en SEC) waarbij de professionele ontwikkeling van beginnende leraren verbetert en uitval terug moet dringen. Door middel van intensieve begeleiding , gericht op het individu en de praktijk, moet voorkomen worden dat jonge docenten met weinig ervaring bezwijken onder de werkdruk. Om te verzekeren dat er ook voldoende begeleiding is voor de uitvoering van deze begeleiding, zetten ICLON en SEC in op de verdere professionalisering van Begeleiders op School. Dit zijn docenten die hun jonge, onervaren collega’s coachen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

30 Januari 2014