Bio Science Park groeit

16 Januari 2014

Het in 2009 tot beste bedrijvenpark van Nederland uitgeroepen Bio Science Park gaat op een breder terrein bedrijven aantrekken. Waar eerst alleen Life Sience-ondernemingen zich mochten vestigen in het park, is daar nu de uitbreiding ‘Health’ aan toegevoegd. De vestigingscriteria zijn uitgebreid, wat tot gevolg heeft dat nu ook bedrijven zich er mogen vestigen die voor maximaal de helft uit kantoorruimte bestaan. 

Gerelateerde bedrijven moeten voor tenminste 20 procent gericht zijn op Life Sience & Health. De betrokken partijen, Universiteit Leiden, gemeenten Leiden en Oegstgeest en de provincie Zuid-Holland streven ernaar de groei te versnellen om zo de komende jaren te kunnen blijven draaien in de top van internationale parken.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

16 Januari 2014