Kattekop top

26 September 2013

De Kattekop, het kinderdagverblijf voor kinderen van personeel en voltijdstudenten aan de Universiteit Leiden, is uitgeroepen tot beste kinderopvang van Zuid-Holland. Onderzoeksbureau Tevreden onderzocht daarvoor de kwaliteit van 6500 locaties in heel Nederland. Voor directeur Tilly Pannebakker kwam de benoeming niet uit de lucht vallen. ‘We bestaan al sinds 1980 en sindsdien zijn we meegegroeid met de universiteit. Sommige ouders komen bijvoorbeeld uit het buitenland en daar spelen we op in met warme middagmaaltijden. Ook hebben we altijd vastgehouden aan rust en ruimte. Bij andere kinderdagverblijven is dat de laatste tijd pas weer in. Langde tijd vond je daar veel gemengde groepen, een opendeurenbeleid en een groot aanbod aan activiteiten. Dat laatste hebben wij ook wel, maar iets doordachter.’ Woensdagavond mocht Pannebakker de prijs in ontvangst nemen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

26 September 2013