Evalueren

26 September 2013

Het evalueren van vakken bij rechtsgeleerdheid blijft digitaal. Onlangs publiceerde de taskforce ‘herziening onderwijsevaluatie’ hun rapportage. Een van de aanbevelingen was om de formulieren zoveel mogelijk digitaal aan te bieden. Het rechtenbestuur was het hier mee eens. Studenten in de faculteitsraad dachten daar anders over. ‘Onze mailbox wordt al platgespamd met dingen die je moet invullen. Digitale evalueren maakt dat alleen maar erger’, zei Merel Schuppert van studentenpartij SGL onlangs bij een vergadering. Het rechtenbestuur beloofde nog eens na te denken over het papier maar heeft alsnog besloten dat de computer handiger is.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

26 September 2013