Klussende voorzitters

16 Mei 2013

De voorzitters van de vijf grote studentengezelligheidsverenigingen Minerva, Augustinus, SSR, Quintus en Catena, waren afgelopen vrijdag op klusuitje. Voor de Stichting Present Leiden gingen de presessen klussen bij een gezin in de Merenwijk. ‘We merken dat er veel mensen zijn die best iets willen doen voor de samenleving, maar niet goed weten waar ze terecht kunnen’, legt Doortje van Helden van de stichting uit. ‘Wij helpen dan een brug te slaan tussen vrijwilliger en hulpvraag.’ Ook de sjaarzen van Quintus en Minerva werken samen met Present tijdens hun kennismakingstijd. De voorzitters waren enthousiast over hun klusmiddag. ‘Leuk om eens met iets anders bezig te zijn’, aldus Ivo Klap van Augustinus.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

16 Mei 2013