Oorzaak storing onbekend

13 December 2012

De oorzaak van de computerstoring die een groot deel van de Universiteit Leiden vorige week trof is nog niet steeds niet bekend. ‘Na donderdag heeft zich geen storing meer voorgedaan, maar een team van experts zoekt nog steeds naar de oorzaak’, vertelt Rinke Betten, hoofd Architectuur en Dienstverlening van het ISSC. Vorige week maandag, dinsdag, woensdag en donderdag verloor het VUW-netwerk verbinding met de schijf waarop alle persoonlijke instellingen en tijdelijke bestanden van studenten en medewerkers staan. De storing werd elke keer na enige tijd opgelost maar verschillende gebruikers raakten data kwijt.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

13 December 2012