Dittrich nieuwe voorzitter VSNU

21 November 2012

Karl Dittrich, de huidige voorzitter van Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO), ruilt zijn functie per 1 december in voor het voorzitterschap aan de Vereniging van Universiteiten (VSNU), de instelling die veertien universiteiten over het hele land vertegenwoordigt en contacten onderhoudt met politieke en maatschappelijk organisaties. Hij volgt Sijbolt Noorda op, die deze functie sinds 2006 heeft vervuld. Dittrich heeft politieke wetenschappen in Leiden gestudeerd en hij was de voorzitter van het college van bestuur in Maastricht in 1994. Bovendien is hij sinds 2005 de vicevoorzitter van het Europees Consortium van Accreditatieorganisaties (ECA). Hij heeft de NVAO sinds 2005 geleid.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

21 November 2012