Buikloop bij nieuwe Augustijnen

5 September 2012

Tientallen deelnemers aan de NaKennisMakingstijd van Augustinus hebben last gekregen van darm- en maagklachten.

De vereniging heeft de leden gewaarschuwd en attent gemaakt op de toilet- en keukenhygiëne waarmee verdere verspreiding van de ziekmaker kan worden voorkomen.Wat die ziekmaker is, is nog onduidelijk; de GGD is het aan het uitzoeken. Hun woordvoerder kan alleen melden dat er tot nu toe dertig patiënten bekend zijn.Zolang de precieze ziekteverwekker onbekend is, lijken zwaardere maatregelen als quarantaines of het sluiten van het restaurant niet nodig, aldus Augustinusvoorzitter Bas van der Hoff: ‘Vooralsnog lijkt het allemaal binnen de perken te blijven, maar we zorgen dat onze leden er goed op letten.’ BB

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

5 September 2012