Augustinus populair

5 September 2012

Van de vijf grootste studentengezelligheidsverenigingen heeft Augustinus dit jaar tijdens de El CID de meeste nieuwe leden binnengehaald: 386 eerstejaars schreven zich in. Minerva moest iets minder nieuwe leden noteren. Waren het er vorig jaar nog 372, nu staat de vereniging met 344 leden op de tweede plaats. Het nieuwe ledenaantal van Quintus en Catena viel hoger uit dan vorig jaar, de verenigingen haalden respectievelijk 244 en 136 leden binnen. SSR noteerde 165 sjaarzen. Van de overige verenigingen waren vooral de roeiverenigingen populair. Bij Njord schreven 279 studenten zich in, bij Asopos de Vliet 165.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

5 September 2012