Collegegeld innen

9 Mei 2012

De universiteit gaat in het studiejaar 2012/2013 het collegegeld in vijf termijnen innen. Namelijk in september, november, januari, maart en mei. In een keer betalen kan natuurlijk ook. Dat blijkt uit de regeling inschrijving, college- en examengeld 2012 van het college van bestuur. Nu wordt er nog elke maand geïnd als een student kiest voor gespreid betalen. Studenten die voor de zomer afstuderen hadden nog wel eens de neiging om nog openstaande termijnen niet meer te betalen. Zij moeten namelijk ook gewoon betalen voor de maanden juli en augustus, maar doen dat dus niet altijd. ‘Inschakeling van een deurwaarder is in de meeste gevallen niet lonend’, aldus het college. ‘De meeste andere universiteiten hanteren al vijf termijnen.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

9 Mei 2012