Rutte naar Leiden

16 November 2011

Op maandag 19 december komt premier Rutte naar de universiteit voor de opnamen van het televisieprogramma NTR Collegetour. Hij zal vanaf 18:30 uur in de Pieterskerk geïnterviewd worden door Twan Huys en zal daarbij ook vragen van studenten beantwoorden. Het programma wordt op dinsdag 20 december om 21:15 uur op Nederland 3 uitgezonden. Studenten die bij de opnamen aanwezig willen zijn, kunnen zich opgeven op de site collegetour.ntr.nl. Tussen 1985 en 1992 studeerde Rutte geschiedenis in Leiden. Hij studeerde af op een scriptie over de opstand van patriotten in Haarlem aan het eind van de achttiende eeuw.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

16 November 2011