Toponernemers

28 September 2011

Universiteiten en hogescholen moeten zich flexibeler opstellen tegenover jonge ondernemers. Dat willen de ’25 onder 25’, een groep door het tijdschrift Sprout gekozen jonge topondernemers die een brief hierover hebben gestuurd aan ministers Maxime Verhagen van Innovatie en Maria van Bijsterveldt van Onderwijs. De ondernemers vrezen dat het combineren van studie en onderneming steeds moeilijker wordt door de toenemende aanwezigheidsplicht en het voornemen van het kabinet om het aantal contacturen te verhogen. Hierdoor zou ondernemerschap ontmoedigd worden in plaats van aangemoedigd.De groep pleit voor een topondernemersregeling, die net als de topsportregeling rekening houdt met de jonge ondernemers. Hiervoor zouden onder andere flexibele roosters en coaching ingevoerd moeten worden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Leiden meeste dierproeven

De Universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum zijn twee van de drie …

28 September 2011